Jonatan Gonte Kindh

Hejhopp folk!
Här är jag, det senaste tillskottet i ungradios styrelse.
Så färsk att jag formellt inte hunnit bli invald än.

Vad är jag för en plutt då?
Jo, en 18-årig kristen piratpartist. Nystudenterad från elprogrammets inriktning elteknik, på De la Gardiegymnasiet i Lidköping.Hittas under sommaren i bilar, bussar och tåg, eller som vakt på Åmåls bluesfest och Arvikafestivalen.

Kommer drabba föreningens medlemmar genom att vårda medlemslistan och försvara den med näbbar och klor mot utomstående som inte har med den att göra. Och så ska jag krypa ihop i en mörk vrå i ett litet rum där ingen ser mig och pyssla om föreningens bokföring, så osynlig men ack så viktig…

Vill ni mig något så säg bara till, ha de gôtt!

Mail: jonatan@ungradio.se
MSN: jonatan@kindh.net
Hemsida: www.gonte.info