Inget svar på vår ansökan innan sommaren…

I april skickade ungradio iväg en större ansökan om pengar till Ungdomsstyrelsens satsning Fritid och organisering. När vi ansökte framgick att man skulle få svar inom två månader, men inte då… Vår ansökan kommer nu inte behandlas förens i augusti eller september på grund av semester.

Så det är bara att hålla ut och vänta, vänta lite till och så vänta lite. Om pengarna skulle bli beviljade kommer ungradio utvecklas i en väldigt snabb takt och bli något mycket större än vad det är idag.

Så länge kämpar vi på och försöker hjälpa så mycket vi hinner och kan och driva så många projekt vi har möjlighet till för att den unga radion ska utvecklas!

Är du intresserad av att engagera dig som projektledare och driva ett projekt där minst en radiostation och ungradio ingår? Hör av er till oss! Har ni tankar på hur ungradio kan bli bättre och arbeta på andra sätt än idag är det kanon om vi får reda på det!

Maila anders@ungradio.se