Och vinnarna är…

Och vinnarna är…

Lyssna – en helg om att höras är över.

Tack alla besökare, deltagare, medverkande och vinnare.

Här är vinnarna från galan i respektive kategori, med motiveringen.

HilleviRomildProgramledare – HILLEVI ROMILD

Med en glimt i ögat och en träffsäkerhet gör Hillevi showen mycket intressant och lärande. Samhällsproblem blandas med hitta ämnen i en mixer där slutprodukten blir succé.”

 

MozzeInspiratör – JOHN CLAESSON

Med ett brinnande engagemang, på många olika fronter, inom radiomediet visar John upp att han vill ta sitt radioproducerade ytterligare steg. Han producerar inte bara själv utan har lagt och lägger stor vikt på att få igång och hjälpa ungdomar till detta medium. Hans drivkraft och vilja gör honom, utan tvekan, till en stor inspirationskälla för oss.

Intervjuare – ELSA ÖHRNELLelsaöhrnell

Med sin unga ålder har Elsa på kort tid genomfört stora och viktiga intervjuer på Radio Live. Hon är ofta nyfiken och orädd utav sig vilket gör henne till en viktig pusselbit för framtida radiointervjuer.

 

AgnesJeppssonMedarbetare – AGNES JEPPSSON

Det här är en tjej som visar stor potential till att vilja hjälpa kompisar att höras. Hennes engagemang lyser starkt och ingenting tycks vara omöjligt när hon tar tag i något. Det är en egenskap som vi vill höja upp och det hoppas vi hjälper för att höja Agnes gnista för radio om möjligt ännu mer.

 

Rookie – THOBIAS THORWIDthobiasthorwid

Trots att Thobias är ny har detta inte hindrat honom från att ta stora steg framåt i mediabranschen. Med ett otroligt driv att sända regelbundet, alltid ha något coolt till sin show, ställa intressanta frågor till gästen och att gärna vilja höras vågar vi med gott samvete säga att detta inte är det sista vi hör av honom. Vilket kort och gott självklart gör Thobias till bästa rookie.

TotalÅngestRadioprogram – TISDAGSÅNGEST

Tisdagsångest är radioprogrammet där lyssnaren inte kommer undan utan ett skratt! Radiopratarna lyckas prata om många viktiga händelser på ett genuint och roligt sätt. Det är mysigt, högt och lågt i tak. Detta är den bästa feel good-filmen du sett i sin bästa radioform.

 

StudentradionuppsalaRadiostation – STUDENTRADION UPPSALA

Studentradion Uppsala driver en professionell radiostation med många olika program. Som lyssnare känner du dig exklusiv bland alla intressanta ämnen som tas upp. Det är inspirerande och härligt att se ungdomar ideellt skapa en
radiostation med så hög kvalité!

1 Kommentar tillagd

Diskutera
  1. Ping Årets radiostation 2014 | Studentradion 98,9 26 mars 2014

    […] glädje och stolthet kammade Studentradion 98,9 nyligen hem tre nomineringar och två vinster på Ung Radios gala LYSSNA i Kulturhuset. Hillevi Romild fick priset för Årets programledare och Studentradion […]