Vi är en ideell förening utan vinstintresse, vilket innebär att de pengar vi får ska användas till att uppfylla vår målsättning, att stötta och hjälpa unga radiostationer och inspirera unga till att sända radio.

Allt vi gör ska syfta till att uppfylla våra mål att stötta och hjälpa unga radiostationer och inspirera ungdomar till att sända radio. Vi hoppas att vi kan vara med och skapa möjligheter för ungdomar att sända radio. Vi vill samla alla ungdomar som på olika sätt jobbar med eller är intresserade av radio. Att bli medlem är gratis, blankett finns här på sidan. Om man som radiostation vill ansluta sig kostar det heller ingenting, men ungradio beslutar efter att skriftlig ansökan kommit in.

Verksamheter
Vi driver olika verksamheter, så som ungradio|nyhetsbrev och ungradio|resurs. Föreningen håller samman de olika projekten, handhar medlemskap och anslutningar. Vi vill vara nyfikna, testa oss fram med olika satsningar men heller inte vara rädda för att ta bort någon verksamhet.

Styrelse
Styrelsen består av ett gäng ungdomar som brinner för ungradio. Då vi driver olika projekt tillsätter styrelsen projektgrupper som är ansvariga för de olika projekten. Styrelsen tar beslut om de olika verksamheterna, sköter ekonomin, behandlar ansökningar från nya radiostationer och ansvarar för marknadsföring och informationsspridning.

Har du frågor är det bara att kontakta oss.
Kontaktuppgifter hittar du här

Läs föreningens stadgar